Instructeur Wandelletsels

Ben je al Instructeur Wandelletsels? Dan bestaat vanaf nu de mogelijkheid om bij de NODE de noodzakelijke nascholing te volgen.
Deze nascholing zal worden verzorgd door enkele docent-instructeurs Wandelletsels van het Rode Kruis (NRK) op een aantal plaatsen in het land.
De cursus duurt drie uur en zal veelal op een doordeweekse avond worden gegeven. Ook een zaterdagochtend behoort tot de mogelijkheden.
Voorwaarden voor deelneming:
- je bent lid van de NODE;
- je hebt een geldig certificaat Instructeur EH bij wandelletsels van het Nederlandse Rode Kruis of de aantekening op Het Oranje Kruis diploma.
Er gaat een cursus van start als 12 deelnemers zich hebben aangemeld.
De NODE zorgt voor de benodigde cursusmaterialen. De deelnemer zelf zorgt voor een chirurgische schaar (stomp-spits of spits-spits).

Aanmelding is mogelijk via de site van de NODE www.ehbodocent.eu Kijk onder “scholing”.

Er zijn instructeurs, die al een account op http://eerstehulp.rodekruis.nl/ hebben.

Als je je aanmeldt voor de nascholing:
- Geef je naam door en je NODE-lidnummer
- Geef je NRK-nummer door als je dat hebt (bijv. nrk001234567)
Geen NRK-account? dan is alleen naam en NODE-lidnummer voldoende.

De NODE-prijs voor de nascholing Instructeur Wandelletsel is € 45,00 inclusief NRK-certificaat.
De rayonleider van je eigen rayon kan de competentie registreren in PE-online als je het certificaat kunt tonen.

Mocht je met enkele rayons samen aan 12 deelnemers komen, dan kun je vragen om de cursus in de naaste omgeving te organiseren. Als daar een geschikte locatie (ook budgettair) beschikbaar is, kan dat waarschijnlijk gehonoreerd worden.
Aanmelden www.ehbodocent.eu  Kijk onder “scholing”.

Instructeur Wandelletsels worden? Ook dat is mogelijk.
De NODE-prijs voor een opleiding Instructeur Wandelletsels is € 90,00 inclusief NRK-certificaat. Daarvoor volg je een opleiding van 6 uur op een zaterdag. Je dient al in het bezit te zijn van de aantekening of het certificaat wandelletsels. De NODE zorgt voor de benodigde cursusmaterialen. De deelnemer zelf zorgt voor een chirurgische schaar (stomp-spits of spits-spits).
Evenals hierboven is aangegeven, aanmelden via www.ehbodocent.eu
NODE-lidnummer is verplicht en noteer ook het NRK-nummer als je dat bezit.
Er zijn 9 deelnemers nodig voor een opleiding. Als er voldoende aanmeldingen zijn, start een cursus. Misschien in je eigen omgeving, misschien in het midden van het land.

Voor meer informatie kunt je terecht bij Hans de Knoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

­