Bestellen en betalen

Al u bestellingen kunt u doen door via e-mail uw bestelling door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het juiste bedrag (inclusief verzendkosten!) over te maken op IBAN NL73 INGB 0002 1990 54 t.n.v. Node Publicaties te Hilversum.

Leden van de NODE:

Vermeld bij uw bestelling uw lidnummer en de bestelcode(s), het aantal exemplaren van elk en het bedrag, verhoogd met de verzendkosten.
Na ontvangst van uw betaling krijgt u zo spoedig mogelijk de bestelling toegezonden. Indien geen afleveringsadres wordt opgegeven gaat de bestelling naar het adres zoals opgenomen in de ledenadministratie van de NODE.

Niet-leden van de NODE:

Vermeld bij uw bestelling het afleveradres, de bestelcode(s), het aantal exemplaren van elk en het bedrag, verhoogd met de verzendkosten.
Na ontvangst van uw betaling krijgt u zo spoedig mogelijk de bestelling toegezonden.

Verzend-/administratiekosten:

Voor bestelling van boeken geldt:

  • € 2,50 voor een enkele uitgave,
  • € 5,00 voor 2-4 uitgaven
  • € 7,50 voor 5-10 uitgaven,
  • € 15,00 voor meer dan 10 uitgaven. 

In de periode juni-juli is het mogelijk dat het langer duurt voor een bestellingen verwerkt en verzonden wordt. De N.O.D.E. is een organisatie die werkt met vrijwilligers die deze werkzaamheden geheel belangeloos uitvoeren.

Gelieve bij de bestellingen hiermee rekening te houden.