Accountbeheer

Hoe maak ik een account aan?

In principe kun je zelf geen nieuw account aanmaken. Alle leden van de N.O.D.E. krijgen bij het lidmaatschap automatisch toegang tot een account. Dat betekent dat je, als je nog geen lid bent van de N.O.D.E., eerst lid moet worden. Het lidmaatschap aanvragen gaat heel eenvoudig en makkelijk via het volgende inschrijfformulier

divider

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Als je lid bent van de N.O.D.E. is het belangrijk dat je zelf jouw persoonlijke gegevens beheert. Eventuele mutaties voer je zelf door in het systeem. Dat kan gemakkelijk door in te loggen in jouw account [MIJN NODE]. Vervolgens kun je op verschillende tabbladen jouw gegevens aanpassen. Periodiek worden nieuwe rayonoverzichten naar de rayonleiders en regiobestuurders gestuurd, waardoor zij ook automatisch op de hoogte worden gesteld van wijzigingen in jouw persoonlijke gegevens. 

divider

Kan ik eenvoudig mijn wachtwoord wijzigen?

Uiteraard en ook belangrijk om periodiek te doen. Als je inlogt in jouw persoonlijk account [MIJN NODE] dan kun je het wachtwoord wijzigen. Tip: Kies altijd voor een heel sterk wachtwoord en niet voor iets dat heel makkelijk te raden is. 

divider

Kan ik mijn gebruikersnaam of inlognaam wijzigen?

Het aanpassen van je gebruikersnaam of inlognaam kan niet zomaar. Wij willen er zeker van zijn dat jij ook bent wie je zegt te zijn. Dat betekent dat alleen onze beheerders jouw gebruikersnaam of inlognaam kunnen aanpassen. Wil je dit, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt daarbij wel duidelijk het lidmaatschapnummer, je naam en het rayon waarin je actief bent. 

divider

Help ik kan niet meer inloggen. Mijn account is geblokkeerd. Hoe kan dit?

Als je een aantal keer een foutieve combinatie van je gebruikersnaam en het wachtwoord invult dan wordt je account geblokkeerd. Dit is een extra beveiliging om er voor te zorgen dat iemand niet toevallig probeert in te breken op jouw account. Krijg jij de melding dat jouw account is geblokkeerd? Neem dan contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt daarbij wel duidelijk het lidmaatschapnummer, je naam en het rayon waarin je actief bent.