Nannette Willijns

NanetteGraag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Nannette Willijns en ik ben vertrouwenspersoon bij N.O.D.E. Ik ben er voor jou op het moment dat je te maken krijgt met ongewenst gedrag. Als vertrouwenspersoon zorg ik voor opvang en ondersteuning van de leden die last hebben van ongewenste omgangsvormen.  Ook kun je me benaderen als je (vermoedt) dat je een integriteitsschending hebt geconstateerd. In dat geval kun je samen met mij overleggen hoe je hier een melding van zou kunnen doen. Als vertrouwenspersoon ga ik altijd vertrouwelijk om met de informatie van de leden. Er is een geheimhoudingsplicht.

Dit doe ik samen met Paul, zodat jij als slachtoffer terecht kan bij iemand waarbij jij je het best op je gemak voelt. Als vertrouwenspersoon werk ik nog voor een andere organisatie en volg ik mijn bijscholingen. Ik woon samen met mijn partner in Ede, ben Eerste Hulp Instructeur en ben aangesloten bij rayon GL07. 

Mocht je vragen hebben of een melding willen doen, dan kan je mij bereiken op telefoonnummer 06-23734375 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Paul van Dun

Mijn naam is Paul van Dun. Ik ben instructeur EHBO en aangesloten bij de N.O.D.E. In mijn rayon ben ook de didacticus. Naast mijn rol als instructeur heb ik ook een coachpraktijk (www.vanduncounseling.nl) Als vertrouwenspersoon ben ik aangesloten bij de LVV (www.lvv.nl) en zodoende wordt ik regelmatig bijgeschoold door middel van intervisie, supervisie en verdiepingsdagen.

De reden dat ik als vrijwilliger mijzelf heb aangeboden bij de N.O.D.E. is omdat ik het belangrijk vind voor elk lid en/of betrokkene een veilig klimaat te garanderen. Dit klimaat wil ik graag samen met mijn collega creĆ«ren door elk signaal serieus te nemen, zonder een oordeel te hebben. Ik ben als vertrouwenspersoon neutraal en sta altijd naast de "melder". 

Om de neutraliteit te garanderen werk ik samen met Nanette zodat, indien nodig, wij zaken aan elkaar kunnen overdragen als er een schijn zou kunnen ontstaan van partijdigheid. 

Een melding kan anoniem gedaan worden indien gewenst. Mocht je nog vragen hebben dan mag je mij uiteraard mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.