Betalingen

Waar kan ik de factuur van de jaarlijkse contributie vinden?

Ieder jaar wordt er een contributiefactuur opgesteld. Deze factuur kun je vinden door in te loggen in jouw persoonlijk account [MIJN NODE]. Na het inloggen kun je de factuur op het tabblad financieel direct inzien. Daar kun je overigens ook via iDeal betalen.

divider

Hoe kan ik een doorlopende machtiging afgeven voor een automatische incasso?

Als je inlogt in jouw persoonlijk account [MIJN NODE] kun je bij het tabblad financieel een doorlopende machtiging instellen. Je ontvangt dan een PDF doorlopende machtiging die je moet ondertekenen en terug kunt sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Hilversum. Wij gaan vervolgens met de doorlopoende machtiging aan de slag.  

divider

Ik zeg tijdens het lopende jaar op. Waarom moet ik toch het volledige contributiebedrag betalen?

In onze statuten staat vermeld dat ieder lid de volledige contributie van het betrokken jaar verschuldigd is, ook als het lid tussentijds opzegt.

divider

Ik wil wel lid blijven van de vereniging, maar kan momenteel de contributie niet voldoen. Wat zijn mijn opties?

Neem contact op met onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel een winstwaarschuwing vooraf. In principe moet ieder lid de contributie binnen 28 dagen na de contributie factuurdatum voldoen. Bij te late betaling zijn wij gerechtigd om de vordering over te dragen aan een incassobureau. Voorkom dus onnodige verhogingen van de kosten door tijdig met ons contact op te nemen als het niet lukt om de contributie binnen de gestelde termijn te voldoen.

divider

Voor wanneer moet de jaarlijkse contributie binnen zijn bij de N.O.D.E.?

De contributie moet binnen 30 dagen betaald worden. Dat betekent vaak dat je tot eind januari hebt om de factuur te voldoen.

divider

Wat moet ik doen als het contributiebedrag wordt teruggestort?

Als je de contributie aan ons hebt overgemaakt, maar je krijgt de contributie teruggestort, controleer dan of je het juiste IBAN nummer hebt gebruikt. In principe storten wij geen contributiebetalingen terug.