Standaard formulieren

Op deze pagina zijn een aantal standaard formulieren opgenomen die door onze leden kunnen worden gebruikt om wijzigingen aan te brengen in de persoonlijke gegevens van de ledenadministratie. 

Formulier - opzeggen lidmaatschap

Als je het lidmaatschap opzegt dan blijft je lid tot het eind van het lopend jaar. Let er op dat je moet opzeggen voor 3 december in het lopend jaar, anders blijf je ook van het nieuwe jaar contributie verschuldigd. Om het lidmaatschap op te kunnen zeggen maakt de N.O.D.E. gebruik van een standaard formulier.
Je kunt het formulier invullen, uitprinten, ondertekenen en vervolgens mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Klik hier om het opzegformulier te openen

divider

Formulier - als lid wisselen van rayon

Het kan voorkomen dat je graag wilt overstappen naar een ander rayon. Het is belangrijk dat je dit aangeeft bij de rayonleiding van het 'huidige' rayon. Dit is het rayon waar je momenteel de rayonbijeenkomsten volgt. Het is verplicht dat zij ook van een mogelijke overstap op de hoogte zijn.
Daarna kun je dit formulier invullen mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Klik hier om het formulier 'wisselen van rayon' te openen  

divider