Lidmaatschap N.O.D.E.

Hoe kan ik lid worden van de N.O.D.E.?

Heel goed dat je lid wilt worden van de N.O.D.E. Door het invullen van ons lidmaatschapsformulier wordt je direct lid. Het is wel vereist dat je een door Het Oranje Kruis gecertificeerde Instructeur Eerste Hulp bent. Wij voeren dan ook bij de aanvraag een diplomacheck uit bij Het Oranje Kruis. Geef bij de inschrijving ook duidelijk aan bij welk rayon je wilt worden ingedeeld. Daarna is het aan ons en gaan we voor je aan de slag. We informeren je over de status van je aanvraag en wanneer je bij welk rayon daadwerkelijk wordt ingedeeld. 

divider

Wat valt er allemaal binnen het lidmaatschap van de N.O.D.E.?

Als je lid wordt van de N.O.D.E. dan heeft dat behoorlijk veel voordelen. We sommen het rijtje even voor je op.

  • Gratis ontvang je vier keer per jaar het blad EHBO-Vaardig
  • Je kunt aansluiten bij onze rayons voor het op orde houden van je PE-Online dossier
  • Je kunt tegen een sterk gereduceerd tarief nascholing volgen voor instructeur (P)BLS en Stop de Bloeding en Red een Leven
  • Je kunt tegen zeer sterk gereduceerd tarief deelnemen aan symposia en seminars die door de N.O.D.E. wordt georganiseerd
  • Toegang tot een uitgebreide documentenmap met documenten waar jij als docent écht wat aan hebt


Lijkt het je wat? Meld je aan en wordt lid van onze vereniging. 

divider

Hoeveel bedraagt de contributie? 

De jaarlijkse contributie wordt tijdens de Algemene Vergadering vastgesteld. Dit kan dus wijzigen. Op dit moment (2024) bedraagt de contributie € 60,- per lid. 

divider

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen? 

Het opzeggen van een lidmaatschap doe je niet zomaar. Wij zijn uiteraard geïnteresseerd waarom je het lidmaatschap wilt beëindigen. Om het opzeggen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een standaard opzegformulier. Als je dit formulier invult en ondertekent stuurt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan gaan we met je opzegging aan de slag. Let wel op: Er geldt een opzegtermijn van vier weken. Dat betekent dat een opzegging - middels het formulier - voor 3 december van het lopende jaar bij onze ledenadministratie binnen moet zijn.