E-mail en nieuwsbrieven

Waarom ontvang ik geen e-mails van de N.O.D.E?

Het kan voorkomen dat je geen e-mails van de N.O.D.E. ontvangt. Meestal wordt dit veroorzaakt doordat jouw mailprogramma onze mailberichten aanmerkt als spam. Overigens geldt dat waarschijnlijk dan niet alleen voor berichten van de N.O.D.E., maar heb je daar ook voor bij andere afzenders last van. Er zijn een aantal dingen die je zelf kan doen om er voor te zorgen dat je wel mails ontvangt. Deze zijn:

  1. Controleer of jouw e-mailadres in de ledenadministratie wel klopt
    Je kunt dit doen door in te loggen in jouw persoonlijk account en te controleren of daar het juiste e-mailadres in staat. Let op dat je geen spaties in je e-mailadres zet, want deze spaties mogen niet voorkomen. 

  2. Controleer je spambox
    Een belangrijk onderdeel is om te controleren of de mail in jouw spambox of ongewenste e-mailbox terecht is gekomen. Als dat het geval is dan kun je vaak, vanuit je spambox of ongewenste e-mailbox, met je rechtermuis klikken op het bericht en deze alsnog aanmerken als een vertrouwde afzender. 

  3. Gebruik je een zakelijk e-mailadres? Vraag dan je systeembeheerder om hulp
    Steeds vaker zien wij dat leden een e-mailadres van een bedrijf gebruiken in de ledenadministratie. Dat kan er echter wel voor zorgen dat een firewall van jouw bedrijf de e-mailberichten van de N.O.D.E. tegenhoudt. Om dit te voorkomen dien je dan bij de systeembeheerder van je bedrijf aan te geven dat zij het domein @ehbodocent.eu als een veilige afzender aanmerken. 

Krijg na de bovenstaande stappen alsnog de mails niet binnen. Dan verzoeken wij je om een ander e-mailadres te gebruiken. Vaak werkt het dan wel, waardoor we kunnen vaststellen dat het aan het specifieke e-mailadres en/of de firewall van het bedrijf ligt. 

divider

Hoe kan ik @ehbodocent.eu aanmelden als vertrouwde afzender?

Als je een e-mail van ons hebt gekregen en die is in de spambox of de ongewenste e-mailbox terecht gekomen dan kun je vaak met je rechtermuisknop op dit bericht klikken. Je krijgt dan een optie om de afzender aan te merken als veilig en/of deze te plaatsen in een whitelist. Lukt het je niet? Kijk dan op www.veiligeafzender.nl. Daar staat per provider aangegeven wat je het beste kunt doen om @ehbodocent.eu aan te merken als een veilige afzender. 

divider

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Hoe kan ik dit doorgeven? 

Goed dat je jouw e-mailadres wilt laten wijzigen. Je kunt dit doorgeven door in te loggen in je persoonlijk account. Daar kun je het e-mailadres wijzigen. Let op: Gebruik je ook het e-mailadres als inlognaam en wil je die ook aanpassen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen - accountbeheer. Daar staat uitgelegd hoe je dat kan doen.