Instructeurs gevraagd

Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties. Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

Geplaatst op 06-04-2024

EHBO Groningen komt graag in contact met een instructeur eerste hulp. De lessen worden gegeven aan de P.C. Hooftlaan 1a te Groningen. De herhaalcursussen vinden plaats verspreid over 5 donderdagavonden of op een enkele hele zaterdag. De basiscursus is verspreid over 5 zaterdagen.  In overleg is veel mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst op 11-03-2024

kon. Ned. Ver. Voor EHBO afd. Mijdrecht zoekt met ingang van heden een nieuwe enthousiaste instructeur. Neem voor meer informatie contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Geplaatst op 03-02-2024

EHBO-vereniging Leerbroek zoekt met ingang van september 2024 een nieuwe enthousiaste instructeur. De EHBO-avond is op dinsdagavond, om de week, van 19.45 uur tot 21.45 uur.  Het seizoen loopt van september tot en met maart, uitgezonderd de maand december. Gemiddeld komen er 15 leden op een avond en wij houden ervan om actief te oefenen. Neem voor meer informatie contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Geplaatst op 20-12-2023

EHBO Tegelen (Limburg) is op zoek naar een instructeur Eerste Hulp. Het gaat hierbij om lessen die worden gegeven tussen september en mei op een dinsdagavond. Het zijn ongeveer 7 lessen van 2 uur. Ge├»nteresseerd als instructeur, neem dan contact op met Jolanda Titulaer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst op 19-11-2023

EHBO afdeling Bunnik, Odijk zoekt instructeurs voor 2 verschillende cursussen die op zaterdag van 9 tot 16.00 (ongeveer) worden gegeven. Een cursus is een beginnerscursus en duurt 3 zaterdagen, de andere is een herhalingscursus en is op 4 zaterdagen. De cursussen worden in Bunnik (Tolhuislaan 3i) gegeven. De zaterdagen worden in overleg met de instructeur ingepland. Wil je reageren op deze oproep: stuur dan een bericht naar Mart Zijlstra, secretaris EHBO vereniging Bunnik, Odijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06 - 12195551

divider

Geplaatst 06-08-2023

KNV EHBO afdeling Breda zoekt met spoed een instructeur eerste hulp die voor hen de basiscursus EHBO alsmede de herhalingslessen kan verzorgen. De lesavonden zijn altijd op maandagavond van 20:00 - 22:00 uur in gemeenschapshuis "de Wegwijzer" in Steendorpstraat 2 Breda. De lessen worden niet in de zomervakantie gegeven. Het seizoen loopt van augustus/september tot maart/april. Wil je reageren op deze oproep: Stuur dan een emailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretaris mw. A. de Rooij) of stuur een Whatsapp via 06-24338497. 

divider