Instructeurs gevraagd

Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties. Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

divider

Geplaatst 21-03-2023

Rotterdam-EHBO is een vereniging met 10 afdelingen en zoekt voor 3 afdelingen in de maanden oktober/november en van januari/februari meerdere instructeurs. Heb je interesse neem dan contact op met mevrouw Els van Tigchelhoven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst 27-01-2023

EHBO vereniging Hoogerheide is op zoek naar een kaderinstructeur voor het geven van het gehele pakket aan cursussen, herhalingen en modules.
Heb je interesse neem dan contact op met mevrouw Leny Moerboek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Geplaatst 15-01-2023

Gezocht: instructeur EHAK met eigen materialen voor een leuke, actieve opdrachtgever die veel trainingen geeft voor jonge ouders, vaak in de avonduren of in het weekend, door het gehele land. Goede verdienste. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan stuur ik het door naar de opdrachtgever.

divider

Geplaatst 14-11-2022

Michael Stawinksi is op zoek naar instructeurs die een EHBO-cursus willen geven aan een groep hoogbegaafde/hoogsensitieve dropouts. Het gaat daarbij met name om voldoende tijd om vragen te beantwoorden en om de cursus af te stemmen op EHBO-onderwerpen waar deze jongeren hun interesse in hebben. Ben jij als instructeur geïnteresserd? Neem dan contact op met Spirare, Michael Stawinski Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omgeving Heibloem).

divider

Geplaatst 02-11-2022

Lambertus Nijhoving zoekt een instructeur eerste hulp voor woensdagmiddag 23-11-2022 in Steenwijkerwold. Ben je als instructeur beschikbaar en wil je reageren? Stuur dan een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst 05-09-2022

EHBO-vereniging Roermond zoekt een nieuwe instructeur voor het seizoen september 2022 / juni 2023. Er wordt één keer per maand een avond gegeven (herhalingslessen). Ben je geïntereseerd? Neem dan contact op met Diana Meinen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­