Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties.

Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

========

Geplaatst 08-04-2022

EHBO-Delft is op zoek naar een nieuwe instructeur of instructrice die het bestaande instructeursteam komt versterken. Het gaat daarbij om het mogelijk geven van een (extra) cursus voor bijvoorbeeld een beginnerscursus EHBO en om als backup te dienen voor het bestaande instructeursteam. Heeft u interesse, neem dan contact op met Wilma Cornelissen van EHBO-Delft via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

========

Geplaatst 31-01-2022

EHBO afdeling Vreeswijk te Nieuwegein is dringend op zoek naar een kaderinstructeur, die ingezet wordt voor vervolglessen en beginnerscursussen EHBO.
De beginnerscursussen zijn op maandagavonden, de herhalingsavonden op dinsdag- en donderdagavond, alsmede zaterdagen. De lessen worden gegeven in Dorpshuis Fort Vreeswijk in Nieuwegein.
Nieuwe instructeurs kunnen we ondersteunen met een startplek/begeleiding, alsmede tegemoetkoming in de financiële kosten.
Heeft u interesse, neem dan contact op met Marcel Geurts, voorzitter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer info over de vereniging, kijk op onze website https://ehbonieuwegein.nl/

========

Geplaatst 18-09-2021

De EHBO-vereniging Sassenheim (gem. Teylingen) is op zoek naar een instructeur die ingezet kan worden voor vervolglessen aan gediplomeerde EHBO-ers.
Het betreft lessen op de woensdagavond op de locatie Startbaan (school)
Mocht de woensdag een belemmering zijn, dan is wellicht een andere avond bespreekbaar
Hebt u interesse, dan kunt u contact opnemen met:
Astrid Rombouts, bestuurslid   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

========

Geplaatst 17-08-2021

We zijn op zoek naar een instructeur die ons docententeam af en toe (of vaker) kan komen versterken op de maandagavond lessen in Oud Beijerland gedurende het komende seizoen oktober, november, december 2021 en januari t/m maart 2022.`Het betreft zowel herhalingslessen als een nieuwe cursus eerste hulp (bij voldoende aanmeldingen).

Plaats: Oud-Beijerland, schoolgebouw Hoeksch Lyceum. Voldoende parkeerruimte. Tijden:  19:30-21:45 uur.

De instructeurs Cora van Vliet en Jolanda Saarloos hopen dat zij positieve reacties krijgen zodat de lessen in overleg ingeroosterd kunnen worden. 

De vereniging is in het bezit van veel materialen, een materiaalcommissaris en 2 enthousiaste LOTUS-slachtoffers die ook popelen weer aan de slag te kunnen.

U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uw schriftelijke reacties worden aan het bestuur gezonden dat telefonisch contact met u zal opnemen. U kunt ook direct bellen.
Met vriendelijke groet, EHBO vereniging Oud-Beijerland

Jolanda Saarloos,   docent EHBO     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                              Yvonne Hagelstein, namens het bestuur, 06-53135743

========

­