Instructeurs gevraagd

Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties. Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

divider

Geplaatst: 29-07-2022

EHBO-vereniging KNV EHBO Afdeling Buurmalsen-Tricht is op zoek naar instructeurs die één of twee herhalingslessen willen geven in het aankomende seizoen 2022-2023. De lessen worden gegeven op maandag om 20:00 uur in Tricht. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Geplaatst 23-05-2022

EHBO-verengiging Amsterdam-Oost is op zoek naar Instructeurs Eerste Hulp in de regio Amsterdam die beschikbaar zijn om op ad hoc-basis het bestaande kaderteam te vervangen indien deze verhinderd zijn om les te geven. Heeft u interesse, neem dan contact op met Wim Smeets via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst 17-05-2022

EHBO vereniging Smilde is op zoek naar een nieuwe instructeur of instructrice die het bestaande instructeursteam komt versterken. Heeft u interesse, neem dan contact op met Ebel Duursma via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

­