Instructeurs gevraagd

Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties. Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

divider

Geplaatst op 17-07-2024

E.H.B.O.-vereniging Oosterhout is op zoek naar een instructeur die met onze andere instructeurs wil mee komen draaien aan de hand van ons jaarlijks gemaakte rooster die straks op onze nieuwe website te vinden zal zijn. Je kunt al een kijkje nemen op onze oude website voor het voorbeeld van afgelopen jaar. www.ehbo-oosterhout.nl.

Onze vereniging is aan het vergrijzen en zijn op zoek naar verjonging en een extra instructeur om de overige instructeurs te ontlasten. Het rooster is voor aankomend jaar ingevuld. Al kunnen we kijken in overleg of er geschoven kan worden. Ook komen er naast het rooster voor onze leden ook opdrachten binnen om lessen te verzorgen aan groepen en scholen.

De lessen voor de vereniging vinden plaats van 19.45 tot 22.00 in ons gebouw aan de Bredaseweg 140B te Oosterhout (NB). Ons seizoen loopt van augustus/september tot juni.

Wij zijn volop aan het werk om er een leuke sociale vereniging van te maken. Daarom verzorgen wij buiten de lessen en de hulpverleningen om ook leuke activiteiten voor onze leden.

Heeft u interesse gekregen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Geplaatst op 06-04-2024

EHBO Groningen komt graag in contact met een instructeur eerste hulp. De lessen worden gegeven aan de P.C. Hooftlaan 1a te Groningen. De herhaalcursussen vinden plaats verspreid over 5 donderdagavonden of op een enkele hele zaterdag. De basiscursus is verspreid over 5 zaterdagen.  In overleg is veel mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst op 11-03-2024

Kon. Ned. Ver. Voor EHBO afd. Mijdrecht zoekt met ingang van heden een nieuwe enthousiaste instructeur. Neem voor meer informatie contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider

Geplaatst op 03-02-2024

EHBO-vereniging Leerbroek zoekt met ingang van september 2024 een nieuwe enthousiaste instructeur. De EHBO-avond is op dinsdagavond, om de week, van 19.45 uur tot 21.45 uur.  Het seizoen loopt van september tot en met maart, uitgezonderd de maand december. Gemiddeld komen er 15 leden op een avond en wij houden ervan om actief te oefenen. Neem voor meer informatie contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

divider