Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties.

Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

==========

 Geplaatst: 07-03-2021

We zoeken voor de Arnhemse Reddingsbrigade afdeling EHBO een enthousiaste instructeur die met ingang van september 2021 de herhalingslessen en beginnerslessen wil geven. Het is fijn als er ook enige interesse is in reddingsbrigade werk. Dit omdat een groot deel van onze leden ook bij de zwemafdeling zit en er dus specifieke vragen over drenkelingen kunnen komen. Er zijn in ieder geval leden van de hogere zwemdiploma’s die ook EHBO moeten hebben en daarvoor de cursus volgen. Deze kunnen aangevuld worden met nieuwe leden van buiten af.

Voorwaarde is dat de instructeur geregistreerd is bij het Oranje kruis. Het is fijn als de instructeur ook in het bezit is van de sport-aantekening. Deze hebben diverse leden ook gevolgd en daarnaast worden we regelmatig ingezet bij sportevenementen.

Het gaat voor de herhalingslessen in ieder geval om gemiddeld 2 maandagen in de maanden september t/m april. De lestijden zijn van 19.30 – 21.30. (vóór de corona-maatregelen zaten we op 1 maandag in de week. Als dit weer mogelijk is, willen we hier naar terug)

Daarnaast hebben we een groep gestart die de herhalingslessen in 2 zaterdagen per jaar volgt (1 in het voorjaar en 1 in het najaar). Deze dagen worden in overleg met de instructeur ingepland.

De dagen van de beginnerscursus kunnen ook in overleg. Hierbij hebben de dinsdag- en woensdagavond niet onze voorkeur, omdat er dan zwemlessen gegeven worden. (We hebben momenteel een instructeur voor de dinsdagavond. Deze lessen kunnen evt. in overleg ook overgenomen worden)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:   Jenneke van NieuwenhovenSecretariaat EHBO (Contact het liefst via email ivm onregelmatige werktijden)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Tel. Nr 06 42 73 76 33

­