Instructeurs gevraagd

Op deze pagina plaatsen wij oproepen voor instructeurs ten behoeve van verenigingen en andere non- profit organisaties. Indien wij na 8 weken geen reactie ontvangen hebben van de aanvrager, behouden wij ons het recht voor om de oproep te verwijderen.

divider

Geplaatst 14-11-2022

Michael Stawinksi is op zoek naar instructeurs die een EHBO-cursus willen geven aan een groep hoogbegaafde/hoogsensitieve dropouts. Het gaat daarbij met name om voldoende tijd om vragen te beantwoorden en om de cursus af te stemmen op EHBO-onderwerpen waar deze jongeren hun interesse in hebben. Ben jij als instructeur geïnteresserd? Neem dan contact op met Spirare, Michael Stawinski Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omgeving Heibloem).

divider

Geplaatst 02-11-2022

Lambertus Nijhoving zoekt een instructeur eerste hulp voor woensdagmiddag 23-11-2022 in Steenwijkerwold. Ben je als instructeur beschikbaar en wil je reageren? Stuur dan een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

divider

Geplaatst 05-09-2022

EHBO-vereniging Roermond zoekt een nieuwe instructeur voor het seizoen september 2022 / juni 2023. Er wordt één keer per maand een avond gegeven (herhalingslessen). Ben je geïntereseerd? Neem dan contact op met Diana Meinen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­