Workshop Nazorg voor NODE instructeurs

Begin 2016 is via de rayons informatie verstrekt over de mogelijkheid tot het volgen van scholing over Nazorg. 20 collega’s hebben een scholing van vier dagen achter de rug en staan klaar om voor hun collega’s een workshop van 3 ½ uur te verzorgen.

In de workshop krijgt u handvatten aangereikt om een hulpverlener / cursist, die u benadert na een schokkende gebeurtenis, acute opvang te geven en, indien nodig, advies te geven voor verdere nazorggesprekken. 
Dit kan o.a. via het NODE Nazorg Team (NNT).

Het is mogelijk om rechtstreeks aan te melden voor de workshop, die op 10 á 15 plaatsen in het land wordt verzorgd. De kosten voor leden zijn € 30,=. De workshops worden gehouden vanaf oktober / november.
U wordt zoveel mogelijk ingedeeld in een workshop bij u in de regio. Bij verhindering is indeling op een andere locatie mogelijk.

Aanmelding is alleen individueel mogelijk via www.ehbodocent.eu
Mocht U zich met een groep willen aanmelden, dan dient U ook individueel aan te melden (en zal de “groepsleider” via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven welke personen bij elkaar in de workshop geplaatst moeten worden en kan een afspraak worden gemaakt voor een datum)
U heeft de keuze tussen Nazorg-Noord en Nazorg Zuid. Dat vergemakkelijkt de indeling.

Eerste inloggen via je account. Kijk onder “scholing, workshop nazorg”. Klik op de bovenste regel van de workshop en op “deelnemen”. Na “verzenden” volgt het juiste cursusbedrag, dat u via iDEAL kunt betalen.

Het NODE Nazorg Team

NNT ZUID

v.l.n.r.: Willy, Bernie, Hettie, Renate (team-coördinator), Lizet, Edwin, Truus

Zittend v.l.n.r.: Mien, Antoinette, Marjolein

NNT NOORD

 

v.l.n.r. : Evelien, Elise (team-coördinator), Paul, Sietske, Ton, Ada, Jessica, Willeke
Zittend v.l.n.r.: Sandra, Esther