NIBHV Scholingsaanbod voor NODE-instructeurs

Instructeurs die hun NIBHV-bevoegdheid willen blijven behouden dienen een jaarlijkse nascholing te gaan volgen. Zij hebben informatie ontvangen van het NIBHV. Vanwege het grote aantal instructeurs zal in de overgangsperiode een standaardprogramma worden aangeboden. Na afloop ontvangen de deelnemers direct hun bewijs van deelname. Eind 2017 krijgen zij hun nieuwe instructeurspas die geldig is tot 31 december 2018.

Omdat veel NIBHV-instructeurs actief zijn bij de Brandweer of binnen de EHBO, worden zij nu al binnen hun eigen organisatie bijgeschoold op hun specifieke vakgebied. NIBHV heeft niet de intentie dit nog eens over te doen. Na de hierboven genoemde eerste nascholing, zijn in het vervolg voor bepaalde onderdelen vrijstellingen te verkrijgen (zoals Eerste Hulp, Didactiek).Op de website van NIBHV staat meer informatie over de nascholingen voor instructeurs.

In samenwerking met NODE organiseert NIBHV in 2017 een aantal nascholingsdagen voor N.O.D.E- leden voor een speciaal tarief* (€ 150,=) De data en locaties worden nog bepaald. Deze zijn zoveel mogelijk in de regio.
Heb je belangstelling en wil je je NIBHV-bevoegdheid behouden? Meld je dan snel aan via www.ehbodocent.eu onder “scholing, NIBHV”, en je ontvangt informatie en een uitnodiging zodra de data en locaties bekend zijn. De betaling via iDEAL garandeert je een cursuplaats.

Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. G. Hermens, secretaris van de N.O.D.E., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*de NODE is vrijgesteld van BTW