Veelgestelde vragen

 

    "Mijn NODE" account
v   Hoe maak ik een account aan?
a   Door te klikken op inloggen verschijnt er een scherm waar u uw account aan kan maken. Let op: u kunt alleen een account aanmaken met een e-mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. Dat kan alleen als u lid bent.
v   Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
a   Stuur een wijzigingsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of verander het zelf in "Mijn NODE"
v   Hoe kan ik mijn inlognaam wijzgen?
a   Stuur een wijzigingsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
v   Ik ben mijn wachtwoord vergeten. En nu?
a   Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
v   Wat is het voordeel van Mijn NODE account? 
a   U kunt uw gegevens wijzigen en inschrijven voor onze cursussen. Als u bent ingelogd dan verschijnen de speciale ledentarieven. Ook kunt u uw jaarlijkse contributiefactuur downloaden en per iDEAL betalen. 
v   Waar kan ik documenten vinden?
a   Na inloggen kiest u voor "Mijn NODE". Onder "Documenten" ziet u de documenten die voor u van belang zijn. U kunt die downloaden en/of printen.
     
    E-Mail / Nieuwsbrieven
v   Waarom ontvang ik geen e-mail of nieuwsbrieven van de NODE?
a   Bij Gmail, Hotmail en Live gebruikers komt het soms voor dat onze berichten in de spambox verdwijnen. Voeg ehbodocent.eu toe aan uw lijst met veilige afzenders in uw e-mail programma om dit probleem te verhelpen  
     
    Opzeggen lidmaatschap
v   Wanneer kan mijn lidmaatschap opzeggen?
a   Uw lidmaatschap moet vóór 1 december van het lopende jaar, uitsluitend door uzelf (per brief of e-mail) worden opgezegd bij de ledenadministratie. Bij niet tijdige opzegging bent u de contributiebetaling over het nieuwe jaar verplicht. U kunt uw lidmaatschap niet opzeggen bij uw rayonleider.  
     
    Rayons
v   Rayonprogramma. Waar is het concept rayonprogramma voor het volgend seizoen te vinden?
a   Eind februari, begin maart is het conceptprogramma  alléén voor de rayonleiding beschikbaar in de map "documenten". 
v   Rayonwisseling, is dat mogelijk?
a   Ja, maar dat moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Onderling regelen is niet mogelijk. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     
    Scholing en nascholing
v   Ik wil aanmelden voor een scholing of nascholing. Wanneer krijg ik korting?
a   Leden van de NODE ontvangen automatisch de cursusprijs met korting. Je moet dan minimaal twee maanden lid zijn en ingelogd op de website.
     
    Factuur en automatische incasso
v   Waar kan ik mijn contributiefactuur vinden, downloaden of printen?
a   Eerst inloggen, dan naar Mijn NODE > Mijn gegevens beheren > Financieel.  U kunt dan ook rechtstreeks via iDEAL betalen.
v   Ik heb aangegeven per automatische incasso te willen betalen maar het bedrag wordt niet afgeschreven.
a   Het is een wettelijke verplichting om een getekende machtiging op te sturen naar uw penningmeester. Als er op het moment van opsturen nog een factuur openstaat dan dient deze op de oude manier of per iDEAL betaald te worden. De eerstvolgende contributie incasso (contributie 2017) zal automatisch worden geincasseerd.  

 

 

­