Veelgestelde vragen

 

    "Mijn NODE" account
v   Hoe maak ik een account aan?
a   Door te klikken op inloggen verschijnt er een scherm waar u uw account aan kan maken. Let op: u kunt alleen een account aanmaken met een e-mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. Dat kan alleen als u lid bent.
v   Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
a   Stuur een wijzigingsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of verander het zelf in "Mijn NODE"
v   Hoe kan ik mijn inlognaam wijzigen?
a   Stuur een wijzigingsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
v   Ik ben mijn wachtwoord vergeten. En nu?
a   Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
v   Wat is het voordeel van Mijn NODE account? 
a   U kunt uw gegevens wijzigen en inschrijven voor onze cursussen. Als u bent ingelogd dan verschijnen de speciale ledentarieven. Ook kunt u uw jaarlijkse contributiefactuur downloaden en per iDEAL betalen. 
v   Waar kan ik documenten vinden?
a   Na inloggen kiest u voor "Mijn NODE". Onder "Documenten" ziet u de documenten die voor u van belang zijn. U kunt die downloaden en/of printen.
     
    E-Mail / Nieuwsbrieven
v   Waarom ontvang ik geen e-mail of nieuwsbrieven van de NODE?
a  

In deze moderne tijd willen we onze leden snel kunnen bereiken om nieuws en andere belangrijke zaken te delen. Omdat een e-mail niets kost, hebben ook ander type bedrijven deze communicatie ontdekt. Deze noemen we snel spammers. Een spam mail is een e-mail die een gebruiker niet wil ontvangen. Dus zijn er geavanceerde spam filters, spf records en dkim keys ontwikkeld om ontvangers van e-mail te beschermen tegen een overvloed aan e-mail. De als spam aangemerkte e-mails worden in een spambox (een soort directory) gezet waardoor de gebruiker hem niet direct ziet. Dat is mooi, maar naarmate de tijd vordert wordt steeds meer e-mail onterecht als spam aangemerkt door servers en diensten. Hierdoor komt e-mail die een gebruiker wél wil ontvangen in een spambox terecht, of erger: hij wordt direct gedelete en verdwijnt in cyberspace.

Ook onze e-mail berichten worden bij Gmail, Hotmail, Live maar ook bij andere providers soms verkeerd bezorgd. Leden claimen niets ontvangen te hebben terwijl de mail wél door ons is verstuurd. Dus controleer regelmatig de map met ongewenste berichten.

Neem ehbodocent.eu op als vertrouwde afzender of in het adresboek. Op de website www.veiligeafzender.nl staat per e-mail provider een uitleg om e.e.a. aan te passen.

     
    Opzeggen lidmaatschap
v   Wanneer kan mijn lidmaatschap opzeggen?
a   Uw lidmaatschap moet vóór 1 december van het lopende jaar, uitsluitend door uzelf (per brief of e-mail) worden opgezegd bij de ledenadministratie. Bij niet tijdige opzegging bent u de contributiebetaling over het nieuwe jaar verplicht. U kunt uw lidmaatschap niet opzeggen bij uw rayonleider.  
     
    Rayons
v   Rayonprogramma. Waar is het concept rayonprogramma voor het volgend seizoen te vinden?
a   Eind februari, begin maart is het conceptprogramma  alléén voor de rayonleiding beschikbaar in de map "documenten". 
v   Rayonwisseling, is dat mogelijk?
a   Ja, maar dat moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Onderling regelen is niet mogelijk. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     
    Scholing en nascholing
v   Ik wil aanmelden voor een scholing of nascholing. Wanneer krijg ik korting?
a   Leden van de NODE ontvangen automatisch de cursusprijs met korting. Je moet dan minimaal twee maanden lid zijn en ingelogd op de website.
     
    Factuur en automatische incasso
v   Waar kan ik mijn contributiefactuur vinden, downloaden of printen?
a   Eerst inloggen, dan naar Mijn NODE > Mijn gegevens beheren > Financieel.  U kunt dan ook rechtstreeks via iDEAL betalen.
v   Ik heb aangegeven per automatische incasso te willen betalen maar het bedrag wordt niet afgeschreven.
a   Het is een wettelijke verplichting om een getekende machtiging op te sturen naar uw penningmeester. Als er op het moment van opsturen van de machtiging nog een factuur openstaat, dan dient deze op de oude manier of per iDEAL betaald te worden. De eerstvolgende contributie incasso (voor het volgende jaar) zal automatisch worden geincasseerd.  

 

 

­